Vaslui | Doi tineri au fortat o minora de 13 ani sa se prostitueze si sa consume droguri

Procurorii DIICOT Vaslui împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Vaslui pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Vaslui, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc  și mare risc, în formă continuată, deținere de droguri de risc  și mare risc pentru consum propriu, fără drept și trafic de minori.

S-a stabilit faptul că, pe parcursul anului 2023, două persoane, dintre care una minoră, au recrutat o persoană vătămată minoră (13 ani), pe care au obligat-o să practice prostituția în folosul lor, însușindu-și sumele de bani obținute de către victimă.

De asemenea, una dintre persoane a procurat și oferit persoanei vătămate minore pentru consum, în mod repetat, diferite cantități de canabis (drog de risc) și cocaină ( drog de mare risc).

Din cercetările efectuate  s-a stabilit și  faptul că ambele persoane care exploatează sexual victima minoră, dețin droguri de risc  și mare risc (canabis și cocaină) pentru consum propriu, fără drept.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *