Foto Vaslui | Doi adolescenți au plecat de acasă cu o mașină și-au făcut accident. Unul din ei a decedat

WhatsApp Image 2021-11-22 at 11.53.39 (1)

Accident rutier în localitatea Ivănești, județul Vaslui. Doi băieți de 16, respectiv 17 ani, care au plecat aseară de acasă, s-au răsturnat cu mașina.

Unul din copii a comunicat cu mama, dar nu știa să precizeze unde sunt. Au fost localizați după telefonul mobil. Au fost trimise o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui și una SMURD.

Minorul de 17 ani a fost găsit decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate și lividitate cadaverică.

Celălalt tânăr a suferit traumatisme multiple, era inconștient și hipotermic. A transportat la Spitalul Huși pentru investigații suplimentare.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Marius Stanciu, purt. de cuv. ISU Vaslui: „La sosirea echipajelor de intervenție, pe drumul agricol care face legătura dintre localitățile Ivănești (comuna Pădureni) și Lunca Veche (comuna Lunca Banului) a fost găsit un autoturism răsturnat. În autoturism se aflau doi băieți cu vârste de 16 și 17 ani. Unul dintre minori, cel în vârstă de 17 ani era decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate și lividitate cadaverică. Minorul de 16 ani a suferit traumatisme multiple, era inconștient și hipotermic. Victima a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși”.