Vaslui | Cand prostia si indiferenta ucid

accident_63675200

Momente halucinante marti seara la Murgeni. Un copilas de 4 ani a fost acrosat de  masina condusa regulamentar de un inginer. Copilul a sarit efectiv in fata masinii prin spatele unui alt autoturism parcat aiurea pe trotuar. Martorii au chemat Politia si ambulanta dar pana la sosirea acestora s-au petrecut secvente demne de filmele lui Kusturica.

Lovit puternic la cap, baiatul a fost lasat sa agonizeze pe carosabil. Nimeni nu i-a acordat primul ajutor, nici macar politistii locali ajunsi sa asigure perimetrul pana la sosirea celor de la rutiera.

Timp de 40 minute, martorii au facut live-uri pe Facebook si au preferat sa injure Politia si cadrele medicale.

„În referire la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un accident care a avut loc pe raza oraşului Murgeni, în seara de 27.08.2019, în care a fost implicat un minor în vârstă de 4 ani, facem următoarele precizări: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări cu privire la intervenția polițiștilor în cazul acestui accident rutier, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. Verificările sunt desfășurate de ofițeri din cadrul Compartimentului de Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al IPJ Vaslui.

Video: youtube.com/vremeanoua