Vaslui / Bonnie si Clyde in varianta de Vaslui

foto_politie

Un bărbat de 18 ani din comuna Epureni și o femeie de 19 ani din comuna Ciocani au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 18 ani din comuna Epureni, județul Vaslui și a unei femei de 19 ani din comuna Ciocani, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate s-a constatat că, în noaptea de 26/27 decembrie 2018, cei doi au lovit un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul București pe care ulterior l-au deposedat de bijuterii, un telefon mobil și portofel. Victima și agresorii se aflau la un bal organizat la Căminul Cultural din localitatea Epureni, județul Vaslui.

Prejudiciul estimat în cauză este de 3.000 lei. Ieri, cele două persoane bănuite de savârșirea infracțiunii au fost reținute de către polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.