Vaslui | BMW X6 furat din Italia depistat la Albita

Azi noapte, în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dubla cetăţenie, română şi R. Moldova, în
vârstă de 25 de ani. Bărbatul transporta, cu ajutorul unei platforme, un autoturism marca BMW, model X6, an de fabricaţie 2009.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia.

Cu privire la aspectele constatate, tânărul a declarat că, la rugămintea proprietarului, trebuia să transporte autoturismul din Italia în Ucraina. Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 75.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.