Vaslui | BMW radiat, descoperit in trafic

Sharing is caring!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat în trafic la volanul unui autoturism neînmatriculat.

Ieri, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară Z.R.,cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Spania.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul marca BMW este radiat din circulaţie de autorităţile din Spania începând cu 10.05.2018.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

shares