Vaslui | Bataie in intersectie, in Vaslui

bataie vaslui

Bataie in strada, cu bate, pumni si picioare! Incidentul a avut loc intr-un sens giratoriu din Vaslui, iar protagonistii au fost un sofer de autobuz si un alt conducator auto.

Bataia in plina intersectie a durat mai bine de aproape doua minute, timp in care protagonistii si-au impartit pumni si picioare, dupa ce anterior cei doi barbati s-au sicanat in trafic. Scandalul a pornit dupa ce soferul de pe autobuz nu s-a asigurat cand a pornit din statie.

Pe traseu, mijlocul de transport in comun ar fi circulat si haotic pe strada, sustine soferul de pe autoturism. Pentru ca siguranta in trafic i-a fost pusa in pericol, soferul a oprit masina in sensul giratoriu, a coborat din autoturism si i-a cerut explicarii angajatului regiei de transport.

Dupa ce si-au dat pumni si picioare, soferul de pe autobuz l-a atacat de celalalt conducator auto cu o bata. Nimeni nu a intervenit sa ii desparta pe cei doi scandalagii.

Acum, politistii din Vaslui fac cercetari si au deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de loviri si alte violente. Ambii batausi sustin ca sunt nevinovati.