Vaslui | Bărbat reținut după ce a agresat un tânăr și i-a distrus telefonul

telefon spart

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat, din comuna Rebricea, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii  Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea Draxeni, comuna Rebricea, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 05 decembrie a.c., ora 17:30, bărbatul cercetat, împreună cu fratele său, un bărbat în vârstă de 22 de ani, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi amenințat și ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla la un spațiu comercial din localitatea Draxeni. De asemenea, în timpul agresiunii, bărbatul cercetat ar fi distrus și telefonul mobil al persoanei vătămate.

În data de 19 decembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii negreșteni au luat față de bărbatul de 23 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 20 decembrie a.c., față de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.  

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.