Vaslui | Au intrat în casa unui bărbat și l-au snopit cu bataia

politisti-strada

Poliţiştii din Negrești au reţinut doi frați, din comuna Rafaila, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe, precum violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în data de 6 iunie a.c., ora 15.00, în localitatea Rafaila, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict anterior, bărbații bănuiți de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, un bărbat de 36 de ani din Rafaila, unde l-ar fi agresat pe acesta, lovindu-l în zona corpului și a capului.

În urma examinărilor, s-a stabilit că persoana vătămată necesită un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Pe 7 iunie, poliţiştii au impus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca inculpații să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.