Vasile Citea: “Munca la domiciliul altora!”

Sharing is caring!

Săptămânal, P.S.D. acordă un premiu pentru incompetenţă. În această săptămână, avem doi câştigători: Violeta Alexandru şi Ion Ștefan.Nu ne amuză. Ne întristează faptul că, la câteva zile distanţă, suntem nevoiţi să atragem atenţia opiniei publice asupra dezastrului în care liberalii afundă România.

Avertismentele împotriva miniştrilor P.N.L. sunt o concluzie, nu o premiză. Am fost de acord ca domnul Ludovic Orban să îşi instaleze amicii la Palatul Victoria, dar preţul pe care românii îl plătesc este deja prea piperat.

Ministerul Muncii a devenit o agenţie de muncă temporară. Un oficiu al plasării forţelor de muncă în străinatate, un birou de justificare a intenţiei de încălcare a legii pensiilor.

Ministrul Dezvoltarii execută neîncetat, pe unde poate, un stand up comedy de calitate îndoielnică. Cum să plăteşti, încă o dată, lucrări deja achitate şi executate? Cum să concediezi 200 de oameni fără justificare? Doamnă Violeta Alexandru, domnule Ion Ștefan, râde lumea de noi.

Ce ar fi dacă aţi încerca să lucraţi serios şi, dacă nu puteţi, vă înţelegem, plecaţi discret de la ministerele pe care le conduceţi. Găsiţi-vă un loc de muncă potrivit competenţelor! Destul i-aţi ţinut pe români la telemuncă. Poate sunteţi utili pe undeva, pe lângă casa omului.

shares