Vasile Citea: “Barele de cupru!”

Strategia PSD pentru alegerile viitoare

Sharing is caring!

Guvernul Orban II se gândeşte la scheme. Este declaraţia prim-ministrului făcută luni, în plenul Parlamentului. Este exact ceea ce susţinem şi noi, social – democraţii.

-Scheme de epurare politică a aparatului administrativ, adică de înlocuire a tot ceea ce mişcă cu penelişti contribuabili sau merituoşi;

– scheme de achiziţii publice directe, fără licitaţie, în favoarea firmelor arondate PNL;- scheme de echilibrare a balanţei comerciale prin vânzarea de buşteni, cereale şi forţa de muncă. Un guvern minoritar, monocolor este o struţo-camilă. Nu poate rezista prea mult, mai ales dacă este instalat în momente dificile. Ce face cabinetul care, spre nefericirea lui şi a noastră, este astăzi la putere? În principiu, nu face nimic. Se bâlbâie, uită astăzi ceea ce dorea ieri, nu ţine minte ce îşi propune pentru mâine, face declaraţii pe care le contrazice imediat.

Ce program de guvernare are Cabinetul Orban II? Anticipate, Amenzi,Autoritarism, Amatorism, Abuzuri. Iată cei 5 A ai Guvernului Orban. Și s-a mai blocat în ceva prim-ministrul, în barele de cupru. Nu bunăstarea populaţiei, nu repornirea economiei, nu starea deplorabilă a sistemului de sănătate, a educaţiei, nu grija faţă de tineret, de sportivi, de investitorii români, de medici, de pensionari.

Barele de cupru, menţionate cu tristeţe de domnul Ludovic Orban în Parlament, sunt problema – cheie a peneliştilor. Putea să fie preocuparea faţă de criptograme, de anticariate sau de televizoare. Liberalii sunt mortificaţi de barele de cupru. De ce nu ne mai surprinde?

shares