Varujan Vosganian: “Huiduiala nu e normală!”

Sharing is caring!

Deputatul Varujan Vosganian, presedintele filialei iesene a ALDE, a afirmat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca dezbaterile politice nu ar trebui facute prin intermediul mitingurilor, ci prin intermediul ideilor.

“La PSD tonul a fost ceva mai moderat decat la PNL şi USR. Mitingurile, pe de alta parte, sunt normale. Ceea ce nu este normal este huiduiala şi huliganeala, ceea ce nu prea exista pana acum. Fiecare isi facea mitingul lui. Acum exista si varianta cealalta, care vine aproape exclusiv dintr-o singura parte.”, a declarat Varujan Vosganian, presedinte ALDE.

In cadrul aceleiasi conferinte de presa, liderul ALDE Iasi a raspuns jurnalistilor ca fara huiduieli, ziua de 9 mai era o sarbatoare in Piaţa Unirii din Iaşi.

“Se adunau niste oameni care vorbeau despre Europa. Daca nu a fost o sarbatoare si a fost o incleştare e din cauza celor care au provocat-o. Eu nu cred ca cei care au vrut sa faca mitingul au venit cu inscriptii felationiste si cu huiduieli. Daca de 9 Mai faci o intrunire inseamna ca faci o impietate la adresa zilei de 9 Mai? Daca ar fi sa va arat Faceebok-ul meu, Facebook-ul unor oameni care pomenesc de mine si naclaiala de injuraturi care apar după aceea, v-aţi minuna. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum”, a completat Varujan Vosganian, presedinte ALDE.

shares