Vară plină de evenimente la CCS Iași

Casa-de-Cultura-a-Studentilor-Iasi

Dans, muzica folk, arte vizuale și concerte în aer liber. Sunt doar câteva dintre evenimentele pe care le-a pregătit Casa de Cultura a Studenților Iași în următoarele zile.

Seria de evenimente va debuta cu „CCS în Parc”, momente susținute de cluburile Casei de Cultură a Studenților Iași. Organizatorii au anunțat că în cazul în care condițiile meteo nu vor permite desfășurarea evenimentului afară, acesta va avea loc în sala.

Un eveniment ce a debutat anul trecut, un eveniment în căruia ne-am propus să avem zece zile pline de spectacole pe scena de lângă Casa de Cultură a Studenților în Parcul Statuar Voievodal de la Fundație, în fiecare seară începând cu ora 19.00. Aici vom aveam peste 150 de studenți ai clubului Casei de Cultură a Studenților. Alături de colaboratori, a spus Bogdan Crucianu, director CCS Iași.

Clubul de Arte Conceptart va pregăti un moment de fotografie sâmbătă, începând cu ora 17.00.

Vor avea și un workshop de pictură, ce spun eu că îi va pregăti pe cei care își doresc să intre în lumea artelor vizuale. Duminică, 26 iunie, este momentul în care îi așteptăm pe ieșeni să se bucure de muzică folk, susținut de Clubul Susține artiștii ieșeni acolo unde vom avea trupele The Cricket și White June Jasmine. Sperăm ca muzica folk a acestor două trupe să fie pe placul celor care să își petreacă duminica după-amiază la Fundație a mai spus Bogdan Crucianu, director CCS Iași.

Ansamblul Folcloric „Doina Carpaților” va susține un concert marți, 28 iunie, cu elemente de folclor din zona Bucovinei și a Banatului.