Valeriu Iftime a tras concluzia după cantonamentul din Austria: “Cred foarte mult în staff-ul tehnic și în lotul pe care îl avem”

Patronul clubului FC Botoșani este foarte optimist înaintea startului ediției de campionat 2023/2024. Chiar dacă nu a fost o campanie de achiziții spectaculoasă și nici rezultatele nu au fost foarte bune, Valeriu Iftime spune că are mare încredere atât în staff-ul tehnic cât și în lotul de jucători.

“Cred foarte mult în staff-ul tehnic și în lotul pe care îl avem. Sincer. Cred foarte mult. Am văzut diferență foarte mare între ce joacă Legia Varșovia și Ferencvaros, care sunt echipe de grupele Champions League. Ceea ce vreau să spun este că noi jucăm ca ei dar cu viteză mai mică. Asta vrea să se întâmple la noi, să încerci să construiești. Vrem posesie și idei de construcție. Din ce am văzut până acum, atmosfera este foarte bună, sunt niște jucători care vor mai veni. Am jucat cu locul doi din Bulgaria și am controlat tot meciul, am avut posesie, două ocazii clare de gol. Apoi am jucat cu echipa din liga a II-a din Cipru iar ăia nu au prins mingea. Putea să fie 6-0 ușor. Cu ăștia mari… vorba lui Mailat: credeam că fug eu dar ăștia, vai de capul meu. Au o viteză în plus”, a spus Valeriu Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *