Valentin, tânărul de 20 de ani din Suceava, dat dispărut de două zile, găsit mort în pădure

img - 2023-02-20T143300.035

Doar 20 de ani și probabil multe vise adunate. Dar Valentin nu a mai apucat și nici nu a mai vrut să le vadă cum se realizează. Dat dispărut de două zile, după ce a plecat de acasă, din satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei, Suceava, tânărul a fost găsit fără viață într-o pădure.

Valentin plecase de acasă, sâmbătă, 18 febuarie. De atunci nimeni nu a mai știut nimic de el. A urmat o amplă operațiune de căutare. Luni dimineață, Primăria Mitocu Dragomirnei făcuse un nou apel pentru intensificarea operațiunilor de căutare. Din păcate, cele mai negre așteptări s-au confirmat. Anunțul a fost făcut chiar de instituția publică pe pagina sa de Facebook.

Valentin a fost găsit spânzurat într-o zonă de pădure la ieșirea din Lipoveni spre Suceava. Vestea morții i-a șocat pe cei dragi, iar mesaje de condoleanțe au împânzit Facebookul.

„Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, „Îmi e greu să mă gândesc că nu mai e printre noi. ………. era un om minunat și regret tare mult ce s-a întâmplat. Condoleanțe din inimă!

Zbor lin dragul meu verișor”, „Nu pot sa cred Valentin! Dumnezeu sa te ierte”, „Drum lin spre cer, Valentin…Dumnezeu sa te ierte”, sunt doar câteva dintre mesaje.