Valea Adâncă a devenit o prioritate

275851971_326633449498862_8890221841750688302_n

Valea Adanca a devenit o prioritate pentru comuna Miroslava, datorita numarului tot mai mare de locuitori din sat. Zona este tot mai vanata de cei care vor sa locuiasca la case iar micile afaceri s-au realizat complementar. Lacul Ezareni continua sa fie o atractie pentru ieseni iar Primaria Miroslava se ocupa de infrastructura.

Au inceput lucrarile de asfaltare pe strada Debarcaderului din Valea Adanca. Realizarea acestei investitii va facilita accesul auto si pietonal catre strada Ezareni. Valoarea proiectului este peste 408 mii de lei, termenul de executie fiind de sase luni.

”Leagă o parte din vechiul sat Valea Adâncă, cu noul sat Valea Adâncă care se construiește pe malul lacului Ezăreni. Noi lucrăm la un proiect pentru circulația rutieră în comuna Miroslava, prioritate are satul Valea Adâncă pentru că este la ora actuală cea mai mare localitate din comună și din studiul de trafic a reieșit faptul că în zona respectivă trebuie să intervenim neapărat, astfel încât, pentru a fluidiza traficul și de asta a fost necesară amenjarea sau legarea străzii Ezăreni cu strada Debarcaderului din Valea Adâncă.”- a declarat Dan Niță, primar Miroslava

Dan Niță, primarul comunei urmărește fluidizarea traficului în comună, cât și lărgirea străzilor principale.

”Noi urmărim la ora actuală, de ce facem treaba aceasta, tebuie să fluidizăm traficul din comună. Am început deja să inventariem străzile care vor trebui să fie lărgite, pentru că mare parte din ele sunt înguste și nu se poate circula. Vom vrea trasee noi, trasee cu sens unic. Vom clasifica care sunt străzile principale și străzile secundare. Anul acesta este anul exproprierilor și anul punerii în funcțiune a unei părți din transportul local.”- a declarat Dan Niță, primar Miroslava

Primăria Miroslava are în vedere anul acesta și realizarea unui drum nou, care face legătura între DJ 248, Ezareni și șoseaua de centură. Această lucrare va fi de aproximativ 2,5 km de drum.