Val de conflicte intre tinerii din judetul Iasi dupa o noapte stropita cu alcool

upu iasi

S-au relaxat restrictiile iar pe fondul redeschiderii cluburilor, tinerii nu mai tin cont de nimic. Azi noapte, mai multe conflicte au avut loc in discotecile din judet sau imprejurimile acestora iar 3 tineri au ajuns in Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Sf. Spiridon pentru ingrijiri medicale.

Un tanar de 20 ani a fost operat de urgenta dupa ce a ajuns la spital cu o plaga injunghiata in zona lombara. Pacientul nu a suferit leziuni interne insa a fost operat fiind internat acum in Clinica de Chirurgica, cu o stare buna, stabila.

Un alt tanar de 20 ani a fost preluat in UPU Spiridon dupa ce a fost lovit cu o bata. Conflictul ar fi avut loc in zona Targu Frumos iar pacientul era beat cand a ajuns la spital. A fost redirectionat cu policontuzii la Spitalul de Neurochirurgie.

Din regiunea Podu Iloaiei a fost adus un tanar de 19 ani batut cu pumnii, in urma unui conflict. Acesta a suferit mai multe contuzii in zona splinei. Pacientul a fost internat pe sectia de Chirurgie de la Spiridon si va ramane sub supraveghere medicala.

Cel mai dur conflict de azi noapte s-a derulat intr-un club din Iasi. Mai multi tineri au fost implicati intr-o altercatie generala, in jurul orei 3.00. Pe surse, agresiunea a fost provocata de un grup de arabi.