Vacanța la bibliotecă

foto_biblioteca

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași organizează și în această vară în lunile iulie și august, la Secția Împrumut Carte pentru copii Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile Comerciale, mezanin, o serie de activități educative reunite sub genericul „Biblioteca de vacanță”. Biblioteca de vacanță a devenit o componentă de tradiție a serviciilor oferite de bibliotecă.

Succesul de care s-a bucurat acest program în anii precedenți, cât și în urma solicitărilor primite din partea părinților, am alcătuit o ofertă care credem că va fi pe placul celor tineri și foarte tineri și implicit a părinților. Atelierul de creație „Pictura de vacanță”, Atelierul de creație grafică și desen cu ilustrări ale poveștilor preferate, Clubul de lectură cu voce tare „Book-uria lecturii” sau Cercul de cultură generală  „Clubul copiilor isteți” sunt doar cateva dintre propunerile echipei de la biblioteca.

Participarea la toate activitățile enumerate este GRATUITĂ! Înscrierile se fac pe baza permisului de intrare, direct la sediul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași – Biroul Împrumut pentru Copii.