USR PLUS a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare

64b2e72d-ad7b-4352-ba7a-7d3df233718f

Filiala ieseana a USR PLUS a depus astazi listele pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie. Actualii parlamentari USR Marius Bodea si Cosette Chichirau deschid listele la Senat si Camera Deputatilor. Acestia au anuntat ca vor lupta in viitorul legislativ pentru proiectele de infrastructura ale Moldovei.

La deputati, lista va fi deschisa de catre deputatul Cosette Chichirau, lider al filialei judetene USR Iasi. Pe locul doi se situeaza Monica Berescu, presedinte PLUS Iasi, iar pe locul trei Filip Havarneanu.

Cosette Chichirau, candidat Camera Deputatilor

Ne dorim un Iasi fara hotie, o tara fara hotie, o tara in care, nu mai exista abuza de putere. O tara in care primarul, nu-si favorizeaza clientela politica, mafia imobiliara, prietenii cu care face afaceri personale. Ne dorim un oras curat, o tara in care scolile, spitalele si autostrazile se construiesc pentru ca nu mai avem hoti si incompetenti la conducerea tarii.

Monica Berescu, candidat Camera Deputatilor

E o zi foarte importanta pentru noi, e ultimul pas pentru o Romanie fara hotie. Am depus dosarele la BEJ din partea aliantei USR PLUS. Suntem foarte increzatori, ca de aceasta data, la parlamentare, USR PLUS va da cei mai buni parlamentari, oameni competenti, oameni profesionisti, oameni care pot sa aduca o schimbare reala in Romania.

Lista la Senat a Aliantei USR-PLUS va fi deschisa de Marius Bodea. Pe pozitiile urmatoare se afla Cristi Berea de la PLUS si Cristina Fantana (USR).

Marius Bodea, candidat Senat

Dupa ce am vazut listele cu candidatii celorlalte partide, nu am absolut nici o indoiala ca alianta USR PLUS este alternativa serioasa pentru a guverna Romania, pentru ca o Romanie fara hotie, inseamna ca banii romanilor, se regasesc in autostrazi finalizate la timp, in spitale noi cu dotari moderne, se regasesc in scoli cu logistica necesara pentru copiii nostri si nu se gasesc in buzunarele lacome ale functionarilor care in loc sa munceasca, fura.

Candidatii USR au fost desemnati prin votul membrilor filialei, iar cei de la PLUS au fost nominalizati in forul de conducere al organizatiei de la Iasi.