USR ii cere lui Nicolae Ciuca sa-i retraga sprijinul politic lui Mihai Chirica: „Stiti cate dosare ale colegul dumneavoastra?”

usr

Dupa reactia PSD Iasi, a venit randul USR sa ceara retragerea sprijinului politic lui Mihai Chirica. De data aceasta a reactionat conducerea partidului si nu filiala locala.

„Am încercat să număr dosarele primarului PNL al Iașiului, Mihai Chirica, și m-am pierdut. Nu le mai putem ține șirul. Ziua și vizita la DNA sau DIICOT. Domnule președinte PNL, Nicolae Ciucă, acolo, la partid, le-ați contorizat? Știți câte dosare are colegul dumneavoastră? Este inacceptabil ca acest primar, obligat să stea mai mult prin sediile DNA și DIICOT decât la primărie, să fie încă susținut de PNL. Solicit PNL retragerea sprijinului politic pentru Mihai Chirica și demiterea lui din partid. Demiterea, domnule Ciucă, nu suspendarea, care în realitate nu înseamnă nimic. Este singura decizie onorabilă pe care o puteți lua. Începeți să vă curățați partidul de corupți”, a mentionat Ionut Mosteanu, purtatorul de cuvant USR.