USR Iași | Extindere rapidă în județ

foto_USR

Echipa Uniunea Salvați România (USR) Iași a organizat astăzi o conferință de presă. La eveniment au participat Cosette Chichirău, deputat USR Iași, Dan Lungu, senator USR Iași, Silviu Gurlui, președintele filialei municipale Iași și Eugen Neagu, vicepreședinte al filialei Iași. Acestora li s-au alăturat și reprezentanți ai filialelor locale din județ, precum Marian Curmei, președintele filialei Holboca, Iulian Florin Bucșa, vicepreședintele filialei Pașcani, Antăluță Costel și vicepreședintele filialei Mircești.

Primul subiect abordat de către membrii echipei a fost extinderea USR în județul Iași.

În mai puțin de un an, USR a construit în județul Iași zece filiale, urmând ca, în viitorul apropiat, numărul acestora să crească.

Prin intermediul acestor filiale, USR Iași își propune să îi ajute pe cetățenii care se confruntă cu probleme în administrația locală sau cu companiile de gaz, apă și canalizare, oferindu-leasistență juridică. Echipa USR Iași va demara o serie de proiecte pentru a ajuta școlile din mediul rural, în ceea ce privește problemele cele mai arzătoare, precum lipsa toaletelor, lipsa lemnelor pentru încălzire sau transportul către școală. Astfel, USR Iași face apel către toți directorii de școli din județ, pentru a iniția colaborările.