Urmeaza o saptamana de foc in Iasi: mitinguri, manifestari si un mars

Sharing is caring!

În contextul apropiatelor alegeri pentru Parlamentul European, municipalitatea a primit mai multe solicitări din partea unor partide și organizații civice pentru organizarea unor manifestări publice în Piața Unirii.

În cursul zilei de astăzi, 3 mai, membrii Comisiei de avizare a manifestărilor publice la nivelul Municipiului Iași (din care fac parte primarul și secretarul Municipiului, reprezentanți ai Poliției Municipiului Iași, Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și Poliției Locale Iași) au analizat cu maximă atenție toate aceste solicitări pentru a găsi soluțiile optime pentru satisfacerea acestora.

Astfel, membrii Comisiei amintite au aprobat toate cererile depuse și, în acord cu solicitanți, au stabilit o serie de condiții care să asigure atât protecția participanților, cât și a cetățenilor care nu participă la mitinguri, precum și respectarea normelor legale.

Manifestările publice din Piața Unirii vor fi organizate astfel:

– joi, 9 mai, între orele 14.30 și 19.00: miting electoral organizat de Partidul Social Democrat;

– sâmbătă, 11 mai, între orele 16.00 și 20.00: miting electoral organizat de Partidul Național Liberal;

– duminică, 12 mai, între orele 18.00 și 21.00: adunare publică organizată de societatea civilă, urmată de un marș spre Palatul Culturii.

În acest context, joi, 9 mai, de la ora 10.00, în Piața Independenței (pe bulevardul cu același nume), Primăria Municipiului Iași și Garnizoana Iași vor organiza o serie de manifestări oficiale pentru a marca Ziua Europei, a Independenţei României şi sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.

shares