Urmărire ca în filme încheiată la Secţie, pentru un gălăţean. Beat şi fără permis, a intrat intenţionat în maşina Jandarmeriei care era pe urmele lui

S-au derulat scene demne de un film pe un bulevard din Galaţi. Un şofer băut şi fără permis de conducere a intrat cu maşina, intenţionat, într-o autospecială a Jandarmeriei.

Individul, în vârstă de 33 de ani, împreună cu un amic au început cursa nebună prin oraş, după mai multe pahare cu alcool. Echipajul de jandarmi a observat că bărbatul conduce haotic, loveşte un indicator rutier şi o bordură, şi îşi continuă deplasarea. 

Oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia, pe care l-au depistat staţionând într-o parcare. Când a realizat că autospeciala a oprit lângă el, a lovit-o violent. Imediat, jandarmii l-au încătuşat pe şofer, dar şi pe pasager pentru că voiau să fugă. Apoi au chemat în ajutor un echipaj de politie.

Agenţii l-au testat pe individ şi a rezultat o alcoolemie de 0,96mg de alcool pur în aerul expirat, dar au descoperit şi faptul că acesta nu deţine permis de conducere. Atât şoferul, cât şi pasagerul au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *