Uricaniul va avea un parc de agrement

Comuna Miroslava trece printr-o perioada de transformare semnificativa. In satul Uricani, autoritatile locale vor amenaja un parc de agrement si recreere pentru locuitori. Viitorul parc va fi destinat in special copiilor si tinerilor din comuna, insa va avea si dotari pentru activitati preferate de varstnici. Acesta va fi finalizat in cel mult sase luni.

Primaria Miroslava investeste in comunitate. Pe langa proiectele importante derulate pentru seniori, autoritatile locale creeaza conditii si pentru tineri. In prezent, primaria urmeaza sa finalizeze lucrarile la sala de sport din Cornesti, un obiectiv situat in spatele centrului de zi pentru copii.

Dan Niță, Primar comuna Miroslava

„La Uricani se va contrui un parc de agrement pe o suprafata de aproximativ 5000 mp. Investitia este de 100.000 de euro si acolo se vor planta copaci, se vor amenaja alei pietonale pentru deplasarile copiilor si a oamenilor in varsta. Va fi o zona de joaca pentru copii, va fi un teren de baschet pentru ca terenul este destul de in panta si nu s-a face mai mult si va fi o zona pentru batrani cu mese pentru sah, table, mai mult pentru divertisment”.

Lucrarile la sala de sport de la Cornesti au o valoare de 3,26 milioane de lei si sunt asigurate prin intermediul Programului Operational Regional 2014-2020.

Dan Niță, Primar Comuna Miroslava

„S-au terminat lucrarile la scoala de Cornesti. Acolo lucrarile sunt de aproximativ 500.000 de euro iar sala respectiva va fi utilizata de catre copiii de la scoala Cornesti, in jur de 300 si ceva de elevi. Pentru ca la scoala de la Cornesti este arondata si scoala de la Uricani si acolo avem inca o sala de sport cu aceleasi componente”.

Sala de sport va avea in componenta un cabinet medical, doua vestiare, un birou, un spatiu tehnic, un spatiu de depozitare si patru grupuri sanitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *