Unul dintre cei mai periculoşi prădători sexuali a fost adus în ţară pentru a-și executa pedeapsa. Anunțul ministrului Justiției

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat, miercuri, că „unul dintre cei mai periculoşi prădători sexuali” din România a fost adus în ţară pentru a-şi executa pedeapsa.

“Unul dintre cei mai periculoşi prădători sexuali din România a fost adus în această noapte în ţară pentru a-şi executa pedeapsa. Grad Ioan a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. A fost inclus de către autorităţile române pe lista celor mai urmărite persoane din Europa”, spune ministrul Justiţiei. 

Potrivit Alinei Gorghiu, alături de el, alţi 4 fugari au fost aduşi, în această noapte, în România: Mihai Angelo-Gabriel, condamnat la 6 ani şi 8 luni de închisoare, pentru trafic de persoane; Banciu Gheorghe, condamnat la 2 ani şi 10 luni de închisoare, pentru infracţiuni rutiere; Petruţ Răzvan-Bogdan, condamnat la un an şi 2 luni de închisoare, pentru infracţiuni rutiere; Ionescu Ionuţ-Mihai, condamnat la un an de închisoare, pentru infracţiuni rutiere.”

Ioan Grad are 56 de ani și este din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol și lipsire de libertate, iar în acest moment este căutat de Poliția Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *