Unsprezece morţi într-un bar din Mexic într-un incendiu

Unsprezece persoane au murit într-un bar din oraşul San Luis Rio Colorado, situat la graniţa nordică a Mexicului, după ce un client beat care a fost dat afară pentru că hărţuia femeile a incendiat localul aruncând un cocktail Molotov, au anunţat sâmbătă autorităţile din statul Sonora, relatează News.ro, care citează Reuters.

Procurorii din statul Sonora au declarat că rezultatele preliminare ale anchetei arată că suspectul este tânăr, de sex masculin şi era foarte beat în momentul atacului care a avut loc în primele ore ale zilei de sâmbătă. El fusese dat afară din bar pentru că arătase lipsă de respect faţă de femeile de acolo. S-a întors apoi şi a aruncat un fel de cocktail Molotov asupra intrării în bar.

Patru dintre cei 11 morţi sunt femei, iar alte patru persoane sunt tratate la spital pentru rănile suferite. Una dintre femei era cetăţean american, probabil având şi cetăţenie mexicană, iar o altă victimă avea doar 17 ani, a declarat Gustavo Romulo Salas, procurorul general al statului, într-o conferinţă de presă.

Santos Gonzalez, primarul oraşului, a anunţat că suspectul a fost arestat.

Atacul a avut loc vineri seară în San Luis Rio Colorado, oraş care se învecinează cu Statele Unite. Barul se află la doar o stradă distanţă de graniţă. Mai multe persoane rănite au fost transportate de urgenţă peste graniţă la spitale din Statele Unite pentru tratament.

Nu este clar dacă incidentul are legătură cu crima organizată, care afectează Mexicul de ani de zile. Suspectul arestat încă nu a fost numit.

sursa g4media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *