Universitatea Cuza a decis suspendarea cursurilor

Consiliul de Administratie al Universitatii Al. Ioan Cuza a decis suspendarea activitatilor didactice incepand de astazi si pana pe 31 martie. Activitatile didactice se vor desfasura in sistem online, iar cele nu pot fi derulate astfel, vor fi recuperate ulterior.

Au mai fost suspendate activitatile extracuriculare programate sa se desfasoare in cadrul UAIC in perioada stabilita, care implica aglomerari de persoane dar si activitatea cantinelor Universitatii, a ceainariei din Gradina Botanica, a cafenelelor.

Consiliul de Administratie al UAIC a decis si inchiderea temporara a caminelor universitatii. Vor putea ramane cazati studentii familisti, studentii internationali, studentii proveniti de la casele de copii si din centrele de plasament familial, studentii care fac dovada ca lucreaza, precum si studentii doctoranzi.

Se sisteaza temporar si deplasarile angajatilor si a studentilor in strainatate. Activitatile administrative si de cercetare din cadrul UAIC vor continua sa se desfasoare in conditi normale, insa se suspenda programul cu publicul fata in fata.