Unde se găsește numărul VIN la AUDI? (P)

poza 1

Achizitionarea unei mașini second hand din străinătate, poate fi de multe ori un stres în plus. Sunt putine metode prin care poti verifica daca autoturismul dorit nu a fost implicat intr-un accident . Multi romani au fost inselati de vanzatori si au cumparat masini cu avarii ascunse, care i-au afectat financiar.

Pentru a veni în ajutorul celor care întâmpină astfel de probleme, carVertical ne propune o varianta prin care putem verifica istoricul oricărei mașini, de exemplu, a unui AUDIwww.carvertical.com/ro/audi-vin-decoder

Introducând numărul VIN, se poate obține  acces instant la raportul de date carVertical privind istoricul mașinii. Astfel, eviți sa devii victima unei inselaciuni. Numărul VIN te ajută să achiziționezi mașina de care ai nevoie, fără a avea probleme de care să nu știi. O mașină neverificată poate ascunde daune sub capotă sau poate avea un număr de kilometri mincinos. De asemenea, raportul obținut pe carVertical te poate ajuta să stabilești, împreună cu vânzătorul, un preț corect pentru autoturismul dorit. Datele carVertical provin din diverse surse, inclusiv ateliere, registre de stat, companii de asigurări, flote de vehicule conectate și multe altele. Serviciul este disponibil non-stop, iar rapoartele se generează automat. Așadar, în majoritatea cazurilor, totul depinde de procesarea plății, ceea ce înseamnă că, în momentul în care banii tăi ajung în contul carVertical, raportul este generat.

Ce este numărul VIN

VIN este o abreviere pentru seria de șasiu – un set unic alcătuit din 17 caractere pe care producătorii auto îl atribuie individual fiecărui vehicul. Poți găsi seria de șasiu pe diverse piese ale vehiculului sau în documentele de înmatriculare.

Unde se găsește numărul VIN la AUDI

În funcție de modelul deținut sau dorit a fi cumpărat, numărul VIN poate fi marcat în diferite zone ale autoturismului. În cele mai multe cazuri, seria este inscripționată pe o plăcuță dedicată, în lateralul carcasei amortizorului de pe puntea față. De asemenea, acesta se mai poate găsi în partea de jos a parbrizului sau sub capotă, în zona dinspre parbriz, pe partea șoferului.

Imediat după ce ai găsit numărul VIN al autoturismului, poți intra pe www.myfreevin.com, pentru a primi un raport complet. Aici vei găsi detalii legate de vizitele făcute la service de la ieșirea de pe bandă până în prezent, reparații făcute la service de către proprietarii anteriori, numărul de proprietari, numărul real de kilometri sau chiar dacă mașina este în evidența Poliției ca fiind furată sau parte a unui dosar.