Un vin de poveste: Anaˊs Mystery

Fiecare vin are o poveste aparte și poate fi consumat doar în ocazii speciale. Fiind pasionată de vin și membră a comunității internaționale Winelover, Ana Crudu a decis să creeze un sortiment propriu de vin, care a fost lansat săptămâna trecută, într-un cadru discret.

Ana`s Mystery e povestea unui vis împlinit după foarte mult timp, după foarte multe ore de studiu, după foarte multe încercări. E un vin rose sec, un vin pe care mi l-am dorit de foarte mult timp un cupaj între Fetească Neagră, Merlot și Cabbernet Sauvignon. E vinul care poate fi vinul verii adică vinul acesla pe care ni-l dorim cu toții, care l-am vrea cu toții. Nici foarte dulce, nici foarte sec nu așa de alcoolzat încât să îi simțim noi gustul pe cerul gurii dar un vin care să se preteze serilor de vară, de conversație, un vin cu caracter, cu tonicitate așa cum fiecare dintre noi își dorește în serile frumoase de vară”, a spus Ana Crudu – membra comunitatea Winelover.

Anaˊs Mystery este într-o ediție limitată, acesta fiind îmbuteliat de Gramma Wines.

Noi o cunoaștem pe Ana demult și mai ales în timpul pandemiei când am avut pachetele acelea de autoizolare ne vizitam foarte des și îi livram pachete și a îndrăgit vinurile noastre și într-una dintre vizite i-a venit ideea asta și după câteva sesiuni de degustare, să vadă exact ce i se potrivește și ce o caracterizează am ajuns la proiectul acesta”, a spus Marian Olteanu, Gramma Wines.

Învăluit într-o notă aparte, Anaˊs Mystery este alegerea perfectă pentru o seară plăcută de vară.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!