Un vasluian, angajat al clubului FCU Craiova a fost injunghiat de fanii echipei rivale din oras

fcu craiova

Scandal la Craiova dupa ce un angajat de 36 ani al clubului FCU Craiova, originar din Vaslui a fost injunghiat pe o strada din Craiova. Se banuieste ca atacatorii sunt fanii echipei rivale din oras. Potrivit editie.ro, barbatul care se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, în zona Valea Vlăicii, a fost abordat de un grup de bărbați dupa ce l-a vazut imbracat cu haine ce purtau insemnele clubului FCU Craiova.

Dupa ce a fost injurat, unul dintre barbati a scos un cutit si l-a intepat in zona abdominala.

„Seara trecută, în jurul orei 19.54, polițiștii Secției nr.1 Poliție Craiova au fost sesizați de o unitate medicală din municipiul Craiova cu privire la faptul că, un bărbat s-a prezentat la camera de gardă prezentând o plagă înjunghiată. Polițiștii deplasați la fața locului au legitimat bărbatul în cauză, acesta având vârsta de 36 de ani, din județul Vaslui. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală“, potrivit IPJ Dolj.

Politistii au dechis un dosar penal pentru lovire sau alte violente si continua cercetarile. Victima a ajuns la spital unde a primit îngrijirile medicale iar astazi va merge la Institutul de Medicină Legală, pentru a obține certificatul medico-legal.