Un turn de 38 metri inaltime isi face loc langa Spitalul Regional din Moara de Vant, Sala Polivalenta si drumul de legatura cu A8

Un turn de 11 etaje va fi ridicat in Moara de Vant pe o suprafata de 4942 mp. Investitia asteapta girul consilierilor locali care se vor intruni miercuri. Inaltimea constructiei este de 35 metri la care se adauga inca 3 metri pentru etajul tehnic. Terenul se afla situat in exatrvilanul municipiului Iasi, zona Moara de Vant Podgoria Copou cu acces atat din strada Moara de Vant cat si Bvd. CA Rosetti.

Proiectul pentru construirea ansablului de tip mixed use a obtinut mai multe avize inclusiv de la Politie, investitorul fiind nevoit sa construiasca si un drum de acces. Turnul se va afla la 370 metri distanta de Spitalul Regional si la 746 metri de viitoarea Sala Polivalenta.

45 la suta din suprafata totala a proiectului va fi dedicata constructiei, 25 la suta pentru circulatii pietonale, auto si trotuare si 30 la suta pentru spratii verzi. Investititorul a avut nevoie si de avizul CNAIR care a precizat ca terenul nu este afectat de constructia obiectivului Autostrada Targu Neamt – Iasi – Ungheni si drum de legatura Spitalul Regional de Urgenta fiind amplasat la o distanta de 160 metri fata de axa drumului de legatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *