Un traficant de droguri a fost prins in trafic, in comuna Letcani

WhatsApp Image 2022-09-04 at 10.35.58

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciului Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic international de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 02.09.2022, inculpatul a introdus în România cantitatea de aproximativ 150 grame de cocaină. Acesta a procurat drogurile din Italia în vederea comercializării pe raza județului Iași și a fost oprit de către organele de poliție pe raza localității Lețcani din județul Iași, unde, în urma controlului efectuat asupra bagajului, a fost descoperită cantitatea de cocaină menționată anterior.
În cursul zilei de 03.09.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a fost realizată împreună cu polițiști din cadrul I.T.P.F. Iași și a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J Iași – Secția 8 Poliție Rurală Lețcani.