Un tată din Vaslui și-a violat vreme de patru ani fetița de 12 ani. „A amenințat că o bate, îi era frică de tatăl ei”

62325998

Un bărbat de 38 de ani din județul Vaslui a fost arestat pentru acuzații oribile. Și-ar fi violat fata în vârstă de 12 ani. Amenințată cu bătaia, copila a îndurat abuzurile tatălui ei vreme de patru ani, spun procurorii.

Abia acum, o rudă a anunțat poliția, după ce a aflat că mama și bunica victimei bănuiesc că individul își chinuie fiica și o batjocorește.

Săptămâna trecută, bunica fetei le-a povestit unor rude aflate în Italia că bănuiește că ginerele său, un bărbat de 38 de ani, își bate joc de nepoata de 12 ani. Mama copilei spune că și ea a băgat de seamă că se întâmplă ceva necurat între soțul ei și fetiță.

Totuși, nici mama și nici bunica victimei nu au vrut să creadă că bărbatul, tată a patru copii, e capabil să își violeze fiica.

Comunitatea este șocată de cele întâmplate.

Cazul a intrat și în atenția celor de la Protecția Copilului Vaslui. Cei patru frați, un băiat și trei fete, cu vârste între șapte luni și 14 ani, au rămas în grija familiei.

Irina Câmpeanu, reprezentant al DPC Vaslui: „În prezent, minora este în cadrul familiei, unde are îngrijiri adecvate și este inclusă într-un program de consiliere psihologică”.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și, dacă se va dovedi vinovat, riscă să petreacă următorii ani după gratii.