Un tanar sofer a lovit doua femei pe o trecere de pietoni din apropierea Gradinii Botanice din Galati

Politistii galateni au fost sesizat in aceasta dimineata prin intermediul S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Marea Unire, din municipiul Galați, în zona Grădina Botanică, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 26 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Marea Unire, având direcția de deplasare dinspre strada Cloșca spre strada Regiment 11 Siret, când a ajuns în zona Grădina Botanică, ar fi surprins și accidentat două femei, cu vârstele de 48, respectiv 46 de ani, ambele domiciliate în localitatea I.C. Brătianu, din județul Tulcea, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, aflat în acel loc.

Încercând să evite accidentarea celor două femei, bărbatul ar fi tras brusc de volanul autovehiculului care a lovit parapetul de protecția aflat pe marginea străzii în direcția sa de deplasare, după care s-a răsturnat pe carosabil. Victimele au fost preluate și transportate de echipaje de la ambulanță la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *