Un tânăr s-a aruncat de la etajul patru după ce a consumat alcool

Un tânăr de 21 de ani din Iași s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din cartierul Mircea. A recurs la acest gest pe fondul consumului de alcool. Din spusele polițiștilor, tânărul a mai avut tentative de sinucidere.

“Aseară a ajuns în UPU un tânăr, P. V. 21 ani, cu etilism acut, traumatism craniofacial și craniocerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism toraco-amdominal, contuzie pulmonară bilaterală, contuzie hepatică, contuzie renală, hematurie microscopică, plagă contuză lombară stânga. Rămâne internat pe secția de chirurgie”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

“La data de 16 mai a.c., am fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc, din municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, iar verificările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!