Un tânăr polițist, găsit spânzurat în curtea Liceului din Fierbinți Târg

b334f4f8e63bf69b9618d66e644cf596_L

foto: Ziarul Obiectiv Ialomita

Ieri, în jurul orei 01.00, un bărbat de 26 de ani, agent în cadrul Postului de Poliție din Maia, a fost găsit spânzurat în curtea liceului Fierbinți Târg, din județul Ialomița.

„Poliția orașului Fierbinți Târg a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din orașul Fierbinți Târg. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță. În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul era decedat. Cadavrul tânărului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă, cercetările fiind în desfășurare”, a transmis Ludmila Dascălu, purtător de cuvând al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ialomița.

Tânărul lucra în cadrul IPJ Ialomița din anul 2017. Acesta a fost ajutor de șef de post în comuna Rădulești, iar de un an era detașat la Postul de Poliție din Maia.

Potrivit unor surse neoficiale, polițistul ar fi avut probleme cu iubita sa. În ultima lui postare de pe rețelele de socializare acesta a scris „Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba”.

Pe pagina sa de Facebook curg mesajele de condoleanțe, cunoștințele fiind șocate de gestul la care a recurs tânărul.