Un tânăr din Pașcani a fost ucis în Olanda. Grup de donații pentru aducerea trupului acasă

tanar-Pascani

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Pașcani a plecat la muncă în Olanda, în căutarea unui trai mai bun, însă a fost bătut cu brutalitate în noapte de vineri spre sâmbătă, 14 spre 15 octombrie, iar peste o săptămână a murit într-un spital olandez.

Tânărul ar fi fost bătut de colegii de muncă, în locuința în care erau cazați. Totul ar fi pornit de la faptul că i-ar fi fost furați aproximativ 500 de euro.

Familia se pregătește acum de înmormântare.

Pe Facebook a fost creată o pagină de donații unde cunoscuții și prietenii pot dona pentru ca trupului lui Alexandru să fie adus în țară pentru a fi înmormântat.

„Încercăm să oferim o mâna de ajutor familiei lui Alex. Prietenul nostru a fost omorât cu brutalitate în Olanda și corpul neînsuflețit trebuie transportat în România și fiecare ajutor, cât de mic, contează. Banii vor fi direcționați către mama lui Alex pentru a acoperi o parte din costurile transportului și înmormântării” se arată în descrierea paginii cu numele „Să îl aducem pe Alexandru acasă”.

Suma pusă ca obiectiv pe grup este de aproape 40.000 de lei, iar până la sfârșitul zilei de marți, 25 octombrie, au fost donați circa 5.000 lei.