Un tanar din judetul Bacau a fost internat la Psihiatrie dupa ce a facut scandal intr-o sala de pacanele din Vaslui

Politistii vasluieni au fost sesizati sambata seara, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat face scandal și distruge bunuri în incinta unei săli de jocuri de noroc de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui.

Deplasate la fata locului, un echipaj al Biroului de Ordine Publică Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, și un echipaj de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din județul Bacău, care se manifesta violent.

Tânărul a fost imobilizat și încătușat, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui – Secția Psihiatrie, unde a fost internat nevoluntar pentru evaluare și dispunerea măsurilor legale. În urma primelor cercetări efectuate a reieșit că, tânărului de 21 de ani, care se afla deja într-o vădită stare de ebrietate, i-au fost refuzate solicitările de a fi servit cu băuturi alcoolice.

Acesta ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, s-ar fi manifestat violent și ar fi distrus bunuri din barul sălii. În cauză, fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *