Un tânăr din Dolj a furat o tonă de motorină din rezervoarele a patru excavatoare aflate pe un şantier. Apoi a fost arestat

Un bărbat de 29 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a furat o tonă de motorină din rezervoarele a patru excavatoare aflate pe un şantier în judeţul Dolj.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că un bărbat de 29 de ani din comuna Gherceşti este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

„În fapt, în perioada 01-07 mai, aflându-se pe un şantier în lucru, din comuna Gherceşti, acesta ar fi sustras aproximativ 1.000 de litri de motorină din rezervoarele a patru excavatoare staţionate, prin forţarea capacelor şi tăierea furtunului de alimentare. Totodată, bărbatul este bănuit că a condus un autoturism cu un număr fals de înmatriculare pe drumurile publice din comuna Gherceşti şi fără a poseda permis de conducere”, au afirmat poliţiştii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *