Un tanar din Barlad a fost transferat cu fractura de coloana la Spitalul de Neurochirurgie Iasi dupa ce a sarit pe geam de la etajul 4

Pe fondul consumului de alcool, un tanar in varsta de 25 ani din Barlad a vrut ieri dupa amiaza sa-si puna capat zilelor aruncandu-se in gol de la etajul 4. Acesta a supravietuit caderii insa s-a ales cu rani multiple, incluzand o fractura de coloana. Ironia sortii, acesta a fost preluat constient de catre medici insa din cauza ranilor grave, medicii vasluieni au cerut transferul acestuia la Iasi cu un elicopter SMURD.

„Pacientul era în stare gravă, instabil hemodinamic și respirator, cu multiple traumatisme, fără marcă traumatică la nivelul membrelor inferioare și superioare. După stabilizarea pacientului acesta a fost investigat radiologic, rezultatul la examinarea CT arată multiple fracturi la nivelul coloanei vertebrale, fracturi costale, cu pneumotorax, fractura omoplat drept, fractura cu deplasare ram ischio-pubian drept. Pacientul va fi transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iași”, a anuntat Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *