Un tânăr de 21 de ani le-a dat foc la casă vecinilor cu un cocktail Molotov, apoi a intrat cu o butelie peste bunicii lui. În 2018 a ucis un om

Caz şocant într-o localitate din Galaţi! Un tânăr recidivist în vârstă de 21 ani, a vrut să îşi arunce în aer vecinii. Băiatul s-a luat la harţă cu unul dintre ei, apoi i-a aruncat în curte o butelie, care a provocat un incendiu. Apariţia poliţiştilor l-a enervat însă şi mai tare. Individul a repetat acelaşi gest, doar că de data aceasta, şi-a pus în pericol bunicii. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Totul a pornit în urma unei discuţii aprinse cu vecinii săi. Într-un moment de furie, tânărul a pus mâna pe o butelie de care a ataşat şi câteva cârpe cărora le-a dat foc, apoi a aruncat-o în curtea vecinilor.

Individul a mers mai departe cu planul de răzbunare aşa că a trecut la alte arme improvizate şi a aruncat peste gardul casei un cocktail Molotov, reuşind să dea foc acoperişului. Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate.

Martori la întreaga scenă au fost şi bunicii individului, care s-au chinuit din greu să îl oprească. Ba mai mult, „drept răsplată” şi vieţile acestora au fost puse în pericol, chiar de propriul nepot.

Vecinii au sunat disperaţi la 112. Tânărul a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie pentru audieri.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul nu este la prima abatere. În 2018, pe când era minor, la o petrecere a burlacilor l-a ucis pe fratele mirelui. A primit o condamnare de 8 ani, însă a fost eliberta după 5 ani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *