Un tânăr de 17 ani a bătut administratorul unei săli de jocuri pe motiv că nu l-a lăsat să joace la păcănele

pacanele

Marți, 3 ianuarie, la orele 18:29, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către B. Florin cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către o personană de sex masculin în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc dintr-un centru comercial din Suceava.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Siguranță Publică și Patrulare, fiind identificat apelantul, B. Florin, administrator al sălii de jocuri  și persoana reclamată, B. N.-Ş.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că marți, în jurul orei 18:20, B.N.Ş, în vârstă de 17 ani, din Suceava a intrat în respectiva sală de jocuri, pentru a juca la aparate. Întrucât  este interzis accesul minorilor în sala de jocuri de noroc, managerul sălii, B. Florin, i-a cerut tânărului să părăsească incinta.

A urmat o discuție în contradictoriu care a degenerat, iar administratorul l-a îmbrâncit pe minor, cu scopul de a-l scoate afară din sală. Ulterior, puștanul l-a lovit cu pumnii în zona feței pe administrator, fiindu-i provocate leziuni fizice la nivelul feței.

Cei doi au fost conduși la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde ambii au depus plângere penală.