Un tânăr a plecat de la benzinărie fără să plătească, a fugit de poliție, a lovit un pieton și a ieșit pozitiv la canabis

62315270

Un adevărat scenariu de film s-a derulat vineri noapte în judeţul Buzău. Un tănăr de 22 de ani fără permis a adunat o colecţie de infracţiuni.

A condus o maşină cu numere de înmatriculare false, a făcut plinul într-o benzinărie, fără să plătească, şi, gonind cu poliţia pe urme, a accidentat un pieton şi s-a oprit abia într-un gard.

Autospeciala care încerca să-l ajungă din urmă a lovit, la rândul ei, un cap de pod şi a ricoşat într-un stâlp, iar agentul a fost rănit.

Deşi a luat-o la fugă prin curţile oamenilor din zonă, şoferul de ocazie a fost prins. Dar surprizele nu s-au terminat aici. La controlul antidopping a ieşit pozitiv la cannabis.

Şoferul de ocazie a oprit la o benzinărie, la ieșire din Râmnicu Sărat și a făcut plinul, de 430 de lei, dar nu a plătit, aşa că angajatul a anunţat poliţia şi mai multe echipaje au pornit în urmărirea lui.

În localitatea Rubla, tânărul a trecut de un filtru de poliție menit să-l oprească, a pierdut controlul volanului într-o curbă, şi a accidentat grav un localnic de 46 de ani, aflat pe marginea drumului, apoi a izbit un gard.

Mașina de poliție care era pe urmele lui a încercat să evite impactul, dar a lovit un cap de pod și a fost proiectată într-un stâlp, iar agentul care o conducea, în vârstă de 47 de ani, a fost și el rănit.

Tânărul de la volan şi amicul care îl însoţea au luat-o apoi la fugă, prin curţile localnicilor. Şoferul de ocazie a fost însă prins în scurt timp şi dus la audieri.

Iar lista de infracțiuni nu se oprește aici – testul antidopping a arătat că tânărul de 22 de ani consumase cannabis. Pentru toată seria de ilegalităţi, el este cercetat acum penal.

Între timp, pietonul, aflat în stare gravă a ajuns la spital şi a intrat direct în sala de operaţie. Poliţistul este şi el în grija medicilor, la Buzău.