Un sucevean şi-a transformat curtea din spate în plantaţie de canabis. Avea peste 1.000 de plante şi trăia pe picior mare de pe urma lor

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Suceava, fiind cercatat pentru trafic de droguri. Polițiștii au găsit în spatele casei acestuia o cultură de peste 1.000 de plante de canabis.

Polițiști BCCO și procurorii DIICOT Suceava au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de risc. Din cercetări a reieșit că, în perioada martie – iunie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat diferite cantități de canabis către consumatori, inclusiv minori, din județul Suceava.
Creştea peste 1.000 de plante de canabis în spatele casei
În urma celor 6 percheziții domiciliare efectuate joi, la locuința acestuia au fost descoperite și ridicate peste 4 kilograme canabis, mai multe pungi, saci și recipiente conținând peste 10 kilograme de fragmente vegetale, mai multe pungi conținând semințe, precum și alte mijloace de probă.
De asemenea, de pe terenul agricol situat în spatele locuinței au fost ridicate peste 1.000 de plante de canabis aflate în diverse stadii de dezvoltare, cu dimensiuni cuprinse între 20 și 150 de centimetri.

Procurorii au dispus reținerea bărbatului, iar vineri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *