Un sucevean adoptat la 3 ani de o familie din Italia isi cauta dupa 25 ani parintii biologici si fratii

copil adoptat

Un tanar de 28 ani nascut in Suceava isi cauta familia biologica dupa ce a fost adoptat la varsta de 3 ani de o familie din Italia. Acesta a oferit detalii pe grupul de Facebook, „Copiii niciodata uitati ai Romaniei” si roaga oamenii care au informatii sa-l ajute.

„Numele meu la naștere a fost COSMAGĀ GHEORGHE și sunt nāscut la data de 20.10.1995 la SUCEAVA. La numai 3 anișori am fost adoptat de la o grādinițā de copii din SUCEAVA, de cātre o familie minunatā din Italia.

Sunt aici în cāutarea familiei mele, a fraților mei care dintotdeauna mi-am dorit sā îi cunosc. Știu despre tatāl meu cā se numea COSMAGĀ GHEORGHE iar acum ar avea vârsta de 63 de ani.

De asemenea știu despre mama cā se numea MOROȘAN GEORGETA, acum in vârstā de 66 de ani, nāscutā în FĀLTICENI, cu domiciliul în localitatea GURA HUMORULUI, MÂNĀSTIREA HUMORULUI, SUCEAVA.

Mai știu de existenta fratilor mei, FLORENTINA 34 ani, FLORIN 38 ani, LĀCRĀMIOARA 43 ani si ADRIAN 45 de ani.

La momentul adoptiei mele locuiau cu toții împreunā cu încā un unchi și o matușā în casa bunicilor mei din POIANA MĀRULUI, SUCEAVA.

Vā rog, ajutati-mā sā îmi gāsesc frātiorii cāci nimic nu este mai puternic cum e iubirea între frați, asa cum se spune..”ei sunt mereu o mângâiere, sā-i dai fratelui iubirea, chiar și atunci când nu ți-o cere”!

DISTRIBUIȚI anunțul meu, cu speranța cā o sā ajungā și la ei, poate cā nu m-au uitat, sau poate la vreo rudă care își amintește și de mine”