Un student de la USV Iași are nevoie de sprijinul nostru. Acesta a aflat că suferă de cancer limfatic după o vizită la dentist

WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.29.24

O banală durere de măsea s-a transformat într-o luptă pentru supravieţuire. Un tânăr de numai 20 de ani din judeţul Vaslui a aflat că suferă de cancer limfatic după o vizită la dentist.
,,Am crezut că totul vine de la un molar de minte ce dădea să iasă. Nu m-am panicat, am început să iau calmante pentru a opri durerea, dar a devenit insuportabilă. Am fost operat pentru a fi extras acel dinte, dar ajuns acasă la reapărut durerile şi am ajuns din nou la camera de gardă. Acolo mi s-a luat o biopsie, iar rezultatul a fost limfom non-Hodgkin de tip Burkitt, un cancer al sistemului imunitar extrem de agresiv”, a povestit Ştefan Bulgaru.
Limfomul Burkit este extrem de agresiv. Boala face ca o parte dintre limfocite să se multiplice în mod necontrolat şi să alcătuiască formaţiuni tumorale în corp. Limfomul Burkit poate afecta mandibula, intestinele, rinichii şi se poate răspândi şi la nivelul sistemului nervos central.
,,Am făcut şi un transplant de celule stem din propriul corp, dar şi în urma acestuia am primit un rezultat nefavorabil – tumora a început să crească din nou, devenind imună la tratamentele standard”, a spus Ştefan.
După patru şedinţe de chimioterapie efectuate în ţară, rezultatul nu a fost cel mai aşteptat aşa că împreună cu familia, băiatul a plecat la tratament în Turcia.
Ştefan nu poate învinge cancerul de unul singur. Are nevoie de 80.000 de euro pentru a doborî boala.
,,Îmi doresc din suflet să nu renunţe la lupta mea cu această boală nemiloasă, dar din păcate nu mai avem fonduri. Părinţii sunt depăşiţi de situaţie, au făcut-mi multe sacrificii împreună cu oameni să duc primul tratament la final… Dar nu mai descurcăm! Aşa că am apelat la Asociaţia Salvează o inimă pentru a mă ajuta să lupt în continuare cu această boală nemiloasă! Tratamentul constă în 2 luni de imunoterapie şi în cele din urmă transplantul de celule stem alogen! Medicii spun că trebuie să lupt, pentru că sunt tânar şi ambiţios şi am şanse reale de recuperare. „, spune Ştefan.

Un tânăr cu multe visuri care părea să aibă viitorul în faţă
Ştefan studiază Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare, în cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu” de la Brad din Iaşi , fiind un student model, cu rezultate excepţionale.
,,Îmi doresc extrem de mult să trăiesc şi să-mi recuperez viaţa mea de odinioară, viaţa mea de tânăr student. Din păcate nu am reuşit să cunosc foarte mult viaţa de student, doar un semestru. Dar mi-a plăcut extrem de mult şi îmi doresc nespus de mult să-mi continue studiile, să fiu înconjurat iarăşi de prieteni, de oameni buni şi frumoşi!”, a spus tânărul.
Orice sumă virată în conturile Asociaţiei „Salvează o inimă” alimentează şansa pe care acest tânăr o are în faţa cumplitului cancer.
Pentru donaţii şi sponsorizări din partea companiilor accesaţi linkul: https://salveazaoinima.ro/stefan-bulgaru/ Vă rugăm să specificaţi în transferul bancar, la detaliile plăţii, numele Ştefan Bulgaru!
Denumire entitate: Asociaţia „SALVEAZÄ‚ O INIMÄ‚”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoşani