Un șofer extrem de beat a ambalat atât de tare motorul încât i-a luat foc mașina

Sâmbătă seara, la ora 19:10, polițiștii au fost sesizați prin 112  cu privire la faptul că pe raza comunei Udești un autoturism a luat foc. Din discuțiile purtate cu bărbatul care a sunat la 112, polițiștii au aflat că  acesta l-a observat pe  C. Vasile conducând autoturismul marca Ford și că autoturismul a luat foc din cauza accelerării exagerate a motorului, iar de la volan a coborât numitul C. Vasile în stare vădită de ebrietate.

La fața locului a fost găsit și șoferul, un bărbat în vârstă de 58 ani, care, din cauza stării vădite de ebrietate, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost recoltate două probe de sânge. Făcând verificări în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că C. Vasile figurează ca fiind posesor al permisului de conducere categoria B, cu mențiunea anulat.

Ulterior stingerii incendiului, pompierii militari au stabilit ca sursă de aprindere efectul termic provenit de la toba de eșapament a autoturismului, acesta fiind distrus în totalitate. Pe numele bețivului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,distrugere din culpă”, conform obiectivdesuceava.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *