Un șofer de autobuz a murit la volan după ce i s-a făcut rău, în Bârlad. Autovehiculul a fost oprit de pasageri

Un șofer de autobuz de transport călători a decedat, miercuri, după ce i s-a făcut rău la volan, în timpul mersului, pe o stradă din Bârlad.

Șoferul unui autobuz de transport călători a decedat, miercuri, după ce i s-a făcut rău la volan, în timpul mersului, pe o stradă din municipiul Bârlad, iar autovehiculul a fost oprit de pasageri. Nu au fost înregistrate alte persoane rănite, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui.

Bărbatul ar fi suferit un infarct imediat după ce a plecat din autogara Bârlad, mijlocul de transport fiind oprit de pasageri.

„Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că unui şofer de vehicul destinat transportului de persoane, ce efectua o cursă pe ruta Bârlad – Popeni, comuna Zorleni, i s-a făcut rău la volan, la scurt timp după ce a plecat din autogara Bârlad şi se deplasa pe strada Primăverii. Acesta şi-a pierdut cunoştinţa şi a primit primul ajutor de la unii din pasagerii din mijlocul de transport. A fost solicitat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare dar fără rezultat, fiind constatat decesul bărbatului de 57 de ani, din Bârlad. Alte persoane nu au suferit vătămări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *