Un şofer de 19 ani din Bacău a primit o amendă de 4.000 de euro şi are permisul suspendat pentru 780 de zile. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore după mai multe abateri

nz7eTRX3fbf_3O

Un tânăr şofer în vârstă de 19 ani, din Bacău a depăşit orice record. I-a fost suspendat permisul pentru 780 de zile. În plus, tânărul are de plătit şi o amendă usturătoare de mai bine de 4.000 de euro.

Tânărul a încălcat mai multe reguli de circulaţie. Acesta nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a încercat să scape de oamenii legii conducând inclusiv pe contransens. În momentul în care au reuşit să-l oprească, agenţii au descoperit că tânărul în vârstă de 19 ani circula cu un autoturism care avea asigurarea expirată.

Mai mult, plăcuţele cu numerele de înmatriculare provizorii aparţineau unui alt vehicul şi erau expirate de aproximativ 3 ani. Inclusiv şoferul avea permisul suspendat recent pentru aproape 4 luni. Pentru toate aceste abateri, şoferul în vârstă de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi a primit o amendă de peste 21.000 de lei şi nu mai are voie să conducă timp de 780 de zile.