Un șofer cu Ferrari a lovit un polițist care l-a tras pe dreapta, în Bocșa. A fost oprit cu focuri de armă

bocsa

S-au tras focuri de armă pe o stradă circulată în oraşul Bocşa din Caraș Severin. La un control de rutină, poliţiştii au încercat să tragă pe dreaptă un Ferrari aflat în coloană la o nuntă.

Şoferul a încetinit, însă când a ajuns lângă poliţist, a accelerat şi l-a accidentat.
 

Șoferul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de extrădare deoarece pe numele său autorităţile din Austria au emis mandat european de arestare.

Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Bărbatul urmează să fie extrădat în Austria unde a furat bunuri şi unde are pe numele său un mandat european de arestare.

”În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, prin sistem videoconferinţă, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autorităţile austriece, pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

Sursa: PROTV